MOJA PRVA GLEDALIŠKA ŠOLA - MLAJŠI OSNOVNOŠOLCI, 6-10 LET
Program se bo izvajal v dvorani ODER TALIJA, Glavni trg 14, CeljeJe vaš otrok zgovoren in rad nastopa? Igra različne vloge in rad uprizarja predstave?
Si želite, da bi spoznaval čudoviti domišljijski svet gledališča, hkrati pa bi kvalitetno preživljal prosti čas?

»Moja prva gledališka šola – mlajši osnovnošolci« je namenjena otrokom med 6. in 10. letom starosti. Otroci spoznajo osnove javnega nastopanja, krepijo svojo ustvarjalnost in pridobivajo samozavest.

Na prijeten in poučen način odkrivajo gledališče, odrsko delo in igro. Skozi improvizacijo ustvarjajo gledališke prizore, skozi uprizarjanje krajših poznih tekstov pa vadijo iskreno in naravno interpretacijo.

Gledališko šolsko leto se zaključi s pripravo predstave, ki je rezultat celoletnega dela.  Predstavijo se dosežki in ustvarjalnost prav vsakega izmed otrok.


Pouk traja od začetka oktobra do maja, 1-krat tedensko po 2 šolski uri (v času šolskih počitnic pouka ni). Predviden termin  je v ponedeljek ob 17.30. V skupini je največ  15 otrok.


Leto obsega 60 šolskih ur in se zaključi s produkcijo 3. junija. Šolnina za šolsko leto 2015/2016 znaša 216€ in se plačuje po položnici pred pričetkom meseca v osmih mesečnih obrokih po 27€. V primeru enkratnega plačila se obračuna 10% popust in šolnina znaša 195€.

PRIJAVA:
- na telefon: 041 936 928

- na e-naslov: oder.talija@gmail.com

- po pošti: Talija, Nušičeva ulica 2a, 3000 Celje

- ali na obrazcu TUKAJ


Program se bo izvajal v dvorani ODER TALIJA, Glavni trg 14, Celje.