MOJA PRVA GLEDALIŠKA ŠOLA - STAREJŠI OSNOVNOŠOLCI, 11-15 LET

Program se bo izvajal v dvorani gledališča MINI TEATER, Križevniška 1, Ljubljana


Si že kdaj nastopal/a na kakšni prireditvi? S svojimi imitacijami in šalami zabavaš družino in prijatelje? Si popolnoma brez izkušenj, vendar te oder in nastopanje izredno privlačita?  Te zanima kultura, gledališče ali film? Si želiš svoj prosti čas zapolniti z zabavo ob kateri boš pridobil/a prve igralske veščine?


Program »Moja prva gledališka šola – starejši osnovnošolci« je namenjen mladostnikom med 11. in 15. letom starosti, ki želijo spoznati osnove javnega nastopanja in gledališča. Program je sestavljen iz improvizacij, vaj za sproščanje in govornih vaj, razvijanja čustvenega in čutnega spomina. S treningom se razvija mladostnikova domišljija in krepi samozavest ob nastopu. Delo je individualno in skupinsko. Pri individualnem delu se pozornost usmerja na posameznikove lastnosti in težnje, pri skupinskem delu razvijamo občutek za prostor in soigralce.

Gledališko šolsko leto se zaključi s pripravo predstave, ki je rezultat celoletnega dela.  Predstavijo se dosežki in ustvarjalnost vsakega posameznika.
Program vodi diplomirana gledališka igralka BARBARA VIDOVIČ.

Pouk traja od začetka oktobra do začetka junija, enkrat tedensko po 2 šolski uri (v času šolskih počitnic pouka ni). Predviden termin  je v ponedeljek ob 17.30. V skupini bo največ  15 otrok. 

Leto obsega 50 šolskih ur in se zaključi s produkcijo v začetku junija. Šolnina za šolsko leto 2019/2020 znaša 398,00€, ki jo lahko plačate v enkratnem znesku ali v dveh zaporednih obrokih, vendar najkasneje do 30. novembra. V primeru enkratnega plačila se obračuna 10% popust in šolnina znaša 358,20€.

PRIJAVA:

- na telefon: 041 936 928

- na e-naslov: info@talija.si

- po pošti: Talija gledališče, Križevniška 8, 1000 Ljubljana

- ali na obrazcu TUKAJ


Program se bo izvajal v dvorani
 gledališča MINI TEATER, Križevniška 1, Ljubljana.