MOJA PRVA GLEDALIŠKA ŠOLA - STAREJŠI OSNOVNOŠOLCI, 11-15 LET

Program se bo izvajal v dvorani ODER TALIJA, Glavni trg 14, Celje


Si že kdaj nastopal/a na kakšni prireditvi? S svojimi imitacijami in šalami zabavaš družino in prijatelje? Si popolnoma brez izkušenj a te oder in nastopanje izredno privlačita?  Te zanima kultura, gledališče ali film? Si želiš svoj prosti čas zapolniti z zabavo ob kateri boš pridobil/a prve igralske veščine?


Program »Moja prva gledališka šola – starejši osnovnošolci« je namenjen mladostnikom med 11. in 15. letom starosti, ki želijo spoznati osnove javnega nastopanja in gledališča. Program je sestavljen iz improvizacij, vaj za sproščanje in govornih vaj, razvijanja čustvenega in čutnega spomina. S treningom se razvija mladostnikova domišljija in krepi samozavest ob nastopu. Delo je individualno in skupinsko Pri individualnem delu se pozornost usmerja na posameznikove lastnosti in težnje, pri skupinskem delu razvijamo občutek za prostor in soigralce.

Gledališko šolsko leto se zaključi s pripravo predstave, ki je rezultat celoletnega dela.  Predstavijo se dosežki in ustvarjalnost vsakega posameznika.

Pouk traja od začetka oktobra do maja, 1-krat tedensko po 2 šolski uri (v času šolskih počitnic pouka ni). Predviden termin  je v torek ob 17.30. V skupini je največ  15 otrok. 

Leto obsega 60 šolskih ur in se zaključi s produkcijo 3. junija. Šolnina za šolsko leto 2015/2016 znaša 240€ in se plačuje po položnici pred pričetkom meseca v osmih mesečnih obrokih po 30€. V primeru enkratnega plačila se obračuna 10% popust in šolnina znaša 216€.

PRIJAVA:

- na telefon: 041 936 928

- na e-naslov: oder.talija@gmail.com

- po pošti: Talija, Nušičeva ulica 2a, 3000 Celje

- ali na obrazcu TUKAJ


Program se bo izvajal v dvorani
ODER TALIJA, Glavni trg 14, Celje.